Hírek

2021.11.19 16:28

Black Friday akció 2021-ben is !!!

Vissza nem térő alkalom, az idén ismét Black Friday hetet indítunk.

Használd fel ezt a kuponkódot: BLACK2021 , hogy igénybe vehesd a 20%-os kedvezményt.

A kupon felhasználható 2021.11.19 - 2021.11.28-ig!

 

2021.07.13 9:19

Piros színű fém játék talicska, amit a gyerekek nagyon szeretnek.

Használható homokszállító eszközként, de akár játékok szállítására és tárolására is kiváló. Csodaszép dísze is a kertnek.

A mély rakodótálcába könnyű bepakolni, a széles kerekeknek köszönhetően könnyedén lehet szállítani a rakományt, a gumis fogókar pedig kényelmes, csúszásmentes használatot biztosít.

Pont olyan, mint az igazi! Indulhatnak a kalandok a kertben!

2021.07.03 9:24

A KUBB társasjátékot 2-10 játékos játszhatja, akik két csapatot alkotva egymás ellen küzdenek. Próbálj ki egy olyan társasjátékot, amit már a vikingek is játszottak! 

Kubb kapható webáruházunkban nagy és Kubb mini sakk kültéri társasjáték kivitelben is!

A Kubb-ról olvashat bővebben blog bejegyzésünkben << ITT

2021.02.13 17:35

Új babajátékok és fajátékok érkeztek!

Kérlek nézd meg újdonságainkat: https://www.kreativpuzzle.hu/fajatek-ujdonsagok

Készségfejlesztő fa babajátékok, már 1 éves kortól.

Fa autópálya

Fa autópálya: 

Igényes kivitelű, masszív fa autópálya három kisautóval. Főleg a kisfiúk figyelmét köti le, ahogyan a versenyautók cikázva végighaladnak a négy emeletes autópályán. Indítsd útjára az autókat az autópálya legfelső szintjéről és figyeld meg melyik autó jut a legmesszebbre!

2 éves kortól ajánljuk.

Mérete: 30 x 8,5 x 28 cm.

Szűrés

Termék státusza
Ár
6 499 Ft - 31 900 Ft
Életkor

TOP termékek

Facebook

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés

a Barion-al

Fa építőjátékok, építőkockák, fajátékok

A fa épí­tőjátékok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy kitűnõ minőségû fa alapanyagból készülnek. Ebben a kategóriában megtalálja a VARIO fa építőjátékokat, melyek elemei szétszedhetők és újra összeépí­thetők, az építési lehetőségek száma a gyerek fantáziájára van bízva. Vannak ragasztós fa épületmodelljeink is, melyeket ragasztó és ví­zfesték segí­tségével tudja élethűvé varázsolni. A fa építőkocka készletből építhető vár, kastély, erőd. Fa építőkockáink között megtalálhatóak a natúr fa építőkockák és a színes fa építőkockák egyaránt. A fa  építőjáték fejleszti a gyermekek finom-motorikáját, konstruáló képességét, kreativitását.

A fa építőjátékok és építőkockák izgalmas és időtlen játékélményt nyújtanak gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A különböző fajtáik között találhatunk egyszerűbb verziókat, melyek szórakoztatóak, és a kreativitás fejlesztésére ösztönöznek. Emellett vannak összetettebb, kidolgozottabb változatok, melyek megfelelő kihívást jelentenek az idősebb korosztály számára is.

A fa építőjátékok és építőkockák sokoldalúságuk miatt széles körben elérhetőek, és a legtöbb játék webáruházban megtalálhatóak. Az ilyen típusú játékok erősítik a finommotoros képességeket, segítenek a térérzékelés fejlesztésében, és a problémamegoldó képesség kialakításában is hatékonyak.

A fa építőjátékok különösen értékesek a környezettudatos szülők számára, mivel környezetbarát anyagokból készülnek. A fa építőjátékok között gyakran találunk olyanokat, amelyek állatokat, madarakat, vagy más természeti témákat ábrázolnak, így a játékok segítenek az állatok és a természet megértésében és tiszteletében is.

Összességében, a fa építőjátékok és építőkockák remek lehetőséget kínálnak a gyerekeknek, hogy játékosan tanuljanak és fejlesszék képességeiket, és számos változatuk elérhető a különböző játék webáruházakban.