Hírek

2021.11.19 16:28

Black Friday akció 2021-ben is !!!

Vissza nem térő alkalom, az idén ismét Black Friday hetet indítunk.

Használd fel ezt a kuponkódot: BLACK2021 , hogy igénybe vehesd a 20%-os kedvezményt.

A kupon felhasználható 2021.11.19 - 2021.11.28-ig!

 

2021.07.13 9:19

Piros színű fém játék talicska, amit a gyerekek nagyon szeretnek.

Használható homokszállító eszközként, de akár játékok szállítására és tárolására is kiváló. Csodaszép dísze is a kertnek.

A mély rakodótálcába könnyű bepakolni, a széles kerekeknek köszönhetően könnyedén lehet szállítani a rakományt, a gumis fogókar pedig kényelmes, csúszásmentes használatot biztosít.

Pont olyan, mint az igazi! Indulhatnak a kalandok a kertben!

2021.07.03 9:24

A KUBB társasjátékot 2-10 játékos játszhatja, akik két csapatot alkotva egymás ellen küzdenek. Próbálj ki egy olyan társasjátékot, amit már a vikingek is játszottak! 

Kubb kapható webáruházunkban nagy és Kubb mini sakk kültéri társasjáték kivitelben is!

A Kubb-ról olvashat bővebben blog bejegyzésünkben << ITT

2021.02.13 17:35

Új babajátékok és fajátékok érkeztek!

Kérlek nézd meg újdonságainkat: https://www.kreativpuzzle.hu/fajatek-ujdonsagok

Készségfejlesztő fa babajátékok, már 1 éves kortól.

Fa autópálya

Fa autópálya: 

Igényes kivitelű, masszív fa autópálya három kisautóval. Főleg a kisfiúk figyelmét köti le, ahogyan a versenyautók cikázva végighaladnak a négy emeletes autópályán. Indítsd útjára az autókat az autópálya legfelső szintjéről és figyeld meg melyik autó jut a legmesszebbre!

2 éves kortól ajánljuk.

Mérete: 30 x 8,5 x 28 cm.

TOP termékek

Facebook

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés

a Barion-al

Fa puzzle, fa kirakós játékok

Nagyon sokféle fa kirakós játék van a kínálatunkban. Kifejezetten a kicsiknek szánt fogantyús fa kirakók, formába illeszthető fa puzzle és kirakók, nagy méretű fa kirakók.

Nagyobb gyerekeknek szánt kirakók kategóriában megtalálhatóak a nagyobb elemszámú, számolást elősegítő, kör alakú, különleges formájú fa kirakók is.

 

A fa puzzle-ok és fa kirakók hosszú időkre szolgáló, kiváló minőségű játékok, amelyek rengeteg előnnyel rendelkeznek. A készségfejlesztő fajátékok jellemzően könnyen érthetőek és érdekesek, így tökéletesek kisgyermekek és idősebbek számára egyaránt.

A fa puzzle-ok és fa kirakók kiválóan fejlesztik a finommotorikus képességeket és az általános koordinációt, miközben segítenek javítani a gondolkodási képességeket és a problémamegoldó készségeket is. A játékok kiváló módszerek arra, hogy a gyermekek szórakozva tanuljanak, mivel elősegítik a koncentrációt, a figyelmet és az emlékezetet.

A fa puzzle-ok és fa kirakók sokkal tartósabbak, mint a műanyag vagy karton játékok, mivel a fa anyag természetes és erős, és ezáltal sokáig megőrzi formáját és állapotát. Emellett a fa anyag környezetbarát és újrahasznosítható, így segíti a fenntartható életmódot.

A készségfejlesztő fajátékok számos variációban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabokat. A különböző színek, formák és minták izgalmasak és kihívást jelentenek a játékosoknak, és lehetővé teszik a kreativitásuk kibontakozását.

A fa puzzle-ok és fa kirakók ideális ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra, és kiváló módja annak, hogy a gyermekek elvonják a figyelmüket a képernyőkről és más tevékenységekre összpontosítsanak. A játékok nemcsak szórakoztatóak és szellemi fejlődést segítőek, hanem az egész család számára közös élményt jelentenek.

Amennyiben készségfejlesztő fajátékokat keres, kérlek tekintsd meg logikai és ügyességi készségfejlesztő fajátékainkat.

Fa építőjátékok, fa építőkockák »