Hape - Pallina

Készleten van
Raktárkészlet:
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
Hape - Pallina
8 890 Ft

A Pallina játékban finom kézmozdulatok és jól átgondolt stratégia szükséges a győzelemhez, cserébe megannyi izgalom és kihívás várja a fiatal játékosokat. Húzz ki minél több pálcikát úgy, hogy a golyók ne essenek le.
Ajánlott 3 éves kortól, 2-6 játékos számára. 

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal Szállítási díj: 1 290 Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 Ft feletti rendelés esetén!

Amennyiben munkanap 10:30-ig leadod a rendelésedet, abban az esetben a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak!

 

 

Részletek

A Pallina játékban finom kézmozdulatok és jól átgondolt stratégia szükséges a győzelemhez, cserébe megannyi izgalom és kihívás várja a fiatal játékosokat. 


A játék tartalma:


1 tölcsér alakú bambusz kosár


20 bambusz pálcika 4 különböző színben (piros, sárga, zöld és kék)


16 fagolyó 4 különböző színben (piros, sárga, zöld és kék)


1 játékszabály


1 lila játékfelület, filcből


Előkészületek:


Terítsd le a lila filclapot egy sima, lapos felületre (pl. asztal), és tedd rá a kosarat. A pálcikákat fűzd át a kosáron található lyukakon, úgy, hogy a kosár belsejében egy rácsot alkossanak, aminek a tetején megmaradnak a golyók. Dobd az összes golyót a kosár felső részébe.


 


A játék menete:


Minden játékos válasszon egy színt. 2 játékos esetén a játékosok 2-2 színt is választhatnak, 3 vagy 4 játékos esetén csak egyet.


A legfiatalabb játékossal kezdve, az óramutató járásával megegyező irányban körbe haladva, a játékosok kihúznak egy-egy saját színüknek megfelelő pálcikát a kosárból, vigyázva, hogy a saját színüknek megfelelő golyók ne essenek a kosár felső részéből az aljába – a többi játékos golyóit nyugodtan hagyhatod leesni.


Gondold át előre, melyik pálcikával kezded, és utána milyen sorrendben folytatod, majd óvatosan húzz ki egy saját színednek megfelelő pálcikát anélkül, hogy a saját üveggolyóid lehullanának.


 


Győzelem:Az a játékos, aki legtovább tudja megőrizni az utolsó saját golyóját a kosár felső részében, megnyeri a játékot.


A színfelismerés, problémamegoldás és stratégiai gondolkodás mind fontos részét képzi a játéknak, de egy kis kézügyesség sem árt.

Adatok
Gyártó
GOKI
Fiú / Lány
Fiú, Lány
Életkor
3 éves kortól
Cikkszám
5522
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!