Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Logikai társasjáték - Shut the box

Nincs raktáron
Logikai társasjáték - Shut the box
3 400 Ft

Tanulj játszva számolni! A kockákkal kidobott számok összegét rakd ki a játéktáblán lévő, még le nem fordí­tott számokból úgy, hogy csak 1 vagy 2 számot fordí­thatsz le. A játék célja lefordí­tani a lehető legtöbb számot a játéktáblán.  Logikai társasjáték 2 vagy több játékos részére.  


A játéktábla mérete: 25,5 x 17,5 x 2,3 cm.


Anyaga: fa.Házhozszállítás GLS futárszolgálattal Szállítási díj: 1 290 Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 Ft feletti rendelés esetén!

Amennyiben munkanap 10:30-ig leadod a rendelésedet, abban az esetben a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak!


FoxPost csomagautomata Szállítási díj: 690 Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 000 Ft feletti rendelés esetén!

Szállítási idő: 2-3 munkanap. A csomag megérkezését követően 3 napig lesz elérhető az automatában.

FONTOS! A megrendelés leadásakor a mobilszámod add meg, mert erre a számra érkezik majd SMS-ben az automatát nyitó egyedi kód.  A FOXPOST automatáknál a csomag átvételekor kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Részletek

A játék célja lefordí­tani a lehetõ legtöbb számot a játéktáblán. Minden le nem fordí­tott szám hozzáadódik a játékos pontjaihoz. Az nyeri a játékot, aki az összes számot lefordí­tja a táblán, vagy akinek a játék végén a legkevesebb pontja van.

A kezdõ játékos dobjon mind a két kockával. A kidobott számok összegét rakja ki a játéktáblán lévõ, még le nem fordí­tott számokból úgy, hogy csak 1 vagy 2 számot fordí­that le. Ha például 3-at és 6-ot dobott, akkor 5 lehetõség közül választhat:
1.lefordí­tja a 9-est, vagy
2.8-ast és az 1-est, vagy
3.7-est és a 2-est, vagy
4.6-ost és a 3-ast, vagy
5.5-öst és a 4-est.


Ha lefordí­totta az összes számot a táblán, vagy ha már nem tudja a kidobott számok összegét lefordí­tani az állva maradt számokból, akkor a következõ játékos jön.

Adatok
Gyártó
GOKI
Fiú / Lány
Fiú, Lány
Életkor
6 éves kortól
Cikkszám
WG175