Hírek

2021.11.19 16:28

Black Friday akció 2021-ben is !!!

Vissza nem térő alkalom, az idén ismét Black Friday hetet indítunk.

Használd fel ezt a kuponkódot: BLACK2021 , hogy igénybe vehesd a 20%-os kedvezményt.

A kupon felhasználható 2021.11.19 - 2021.11.28-ig!

 

2021.07.13 9:19

Piros színű fém játék talicska, amit a gyerekek nagyon szeretnek.

Használható homokszállító eszközként, de akár játékok szállítására és tárolására is kiváló. Csodaszép dísze is a kertnek.

A mély rakodótálcába könnyű bepakolni, a széles kerekeknek köszönhetően könnyedén lehet szállítani a rakományt, a gumis fogókar pedig kényelmes, csúszásmentes használatot biztosít.

Pont olyan, mint az igazi! Indulhatnak a kalandok a kertben!

2021.07.03 9:24

A KUBB társasjátékot 2-10 játékos játszhatja, akik két csapatot alkotva egymás ellen küzdenek. Próbálj ki egy olyan társasjátékot, amit már a vikingek is játszottak! 

Kubb kapható webáruházunkban nagy és Kubb mini sakk kültéri társasjáték kivitelben is!

A Kubb-ról olvashat bővebben blog bejegyzésünkben << ITT

2021.02.13 17:35

Új babajátékok és fajátékok érkeztek!

Kérlek nézd meg újdonságainkat: https://www.kreativpuzzle.hu/fajatek-ujdonsagok

Készségfejlesztő fa babajátékok, már 1 éves kortól.

Fa autópálya

Fa autópálya: 

Igényes kivitelű, masszív fa autópálya három kisautóval. Főleg a kisfiúk figyelmét köti le, ahogyan a versenyautók cikázva végighaladnak a négy emeletes autópályán. Indítsd útjára az autókat az autópálya legfelső szintjéről és figyeld meg melyik autó jut a legmesszebbre!

2 éves kortól ajánljuk.

Mérete: 30 x 8,5 x 28 cm.

Szűrés

Termék státusza
Ár
550 Ft - 17 790 Ft
Életkor

TOP termékek

Facebook

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés

a Barion-al

Játékhangszerek

A játékhangszerek nem hiányozhatnak egyetlen gyermek játéktárából sem. A vidám, színes figurákkal díszített játékhangszerek között megtalálhatók sípok, dobok, csörgődobok, kereplők, xilofonok, ritmushangszerek és még sok minden más. Ezek a játékhangszerek kiválóan fejlesztik a ritmusérzéket, a finom motorikus mozgást, a zene szeretete iránti igény kialakulását. A természetes anyagokból készült, igényes kivitelű, kellemes tapintású hangszerek fejlesztik a kisgyermek esztétikai érzékét is.

 

A kreativpuzzle.hu játék webáruházban széles választékban találhatók játékhangszerek, melyekkel a gyerekek könnyen és szórakoztatóan tanulhatnak zenélni. A kategória megfelelően rendszerezett, így a látogatók könnyen megtalálják azokat a hangszereket, amelyek érdeklődésüket keltik. Az oldal kínálata magába foglalja többek között a csörgődob, nyeles csörgő, szájharmónika, xilifon és dob hangszereket is.

A csörgődob egy kiváló játékhangszer a kisgyermekek számára. A csörgődob hangjai kellemesek és szórakoztatóak, így a kisgyermekek könnyen megszeretik a zenélés örömét. A kreativpuzzle.hu játék webáruház kínálatában a legjobb minőségű csörgődobok találhatók meg, amelyek a kicsik zenei képességeinek fejlesztéséhez járulnak hozzá.

A nyeles csörgő egy másik klasszikus játékhangszer, amely könnyen megtanulható és kezelhető. A nyeles csörgővel könnyen lehet eljátszani a különféle dallamokat és ritmusokat, így kiválóan alkalmas a gyerekek zenei képességeinek fejlesztésére.

A szájharmónika egy kicsit összetettebb hangszerek közé tartozik, de annál inkább szórakoztató. A szájharmónikák a kisebb gyerekek számára is könnyen kezelhetőek, és a látogatók széles választéka található meg a kreativpuzzle.hu játék webáruház kínálatában.

Az xilifon egy másik kiváló hangszerek közé tartozik, amelyek széles körben használják a zeneművészetben. Az xilifon hangjai kellemesek és szórakoztatóak, és a gyerekek könnyen megtanulhatják azoknak az ütéseknek a sorrendjét, amelyekkel zenét lehet játszani rajta.

A dob egy olyan hangszerek közé tartozik, amelyekkel a gyerekek könnyen és szórakoztatóan tanulhatnak zenélni. A dobok különféle méretben és formában elérhetőek a kreativpuzzle.hu játék webáruház kínálatában, így a gyerekek megtanulhatják a különböző dobtechnikákat és ritmusokat.

A dobokkal való játék fejleszti a ritmusérzéket és a kézügyességet, valamint segíti a gyerekeket abban, hogy kifejezzék önmagukat a zenei formák révén. A kreativpuzzle.hu játék webáruházban a felsorolt hangszerek mellett még számos másik játékhangszer is elérhető, amelyek között minden gyermek megtalálhatja a saját zenei kedvencét.