Hírek

2021.11.19 16:28

Black Friday akció 2021-ben is !!!

Vissza nem térő alkalom, az idén ismét Black Friday hetet indítunk.

Használd fel ezt a kuponkódot: BLACK2021 , hogy igénybe vehesd a 20%-os kedvezményt.

A kupon felhasználható 2021.11.19 - 2021.11.28-ig!

 

2021.07.13 9:19

Piros színű fém játék talicska, amit a gyerekek nagyon szeretnek.

Használható homokszállító eszközként, de akár játékok szállítására és tárolására is kiváló. Csodaszép dísze is a kertnek.

A mély rakodótálcába könnyű bepakolni, a széles kerekeknek köszönhetően könnyedén lehet szállítani a rakományt, a gumis fogókar pedig kényelmes, csúszásmentes használatot biztosít.

Pont olyan, mint az igazi! Indulhatnak a kalandok a kertben!

2021.07.03 9:24

A KUBB társasjátékot 2-10 játékos játszhatja, akik két csapatot alkotva egymás ellen küzdenek. Próbálj ki egy olyan társasjátékot, amit már a vikingek is játszottak! 

Kubb kapható webáruházunkban nagy és Kubb mini sakk kültéri társasjáték kivitelben is!

A Kubb-ról olvashat bővebben blog bejegyzésünkben << ITT

2021.02.13 17:35

Új babajátékok és fajátékok érkeztek!

Kérlek nézd meg újdonságainkat: https://www.kreativpuzzle.hu/fajatek-ujdonsagok

Készségfejlesztő fa babajátékok, már 1 éves kortól.

Fa autópálya

Fa autópálya: 

Igényes kivitelű, masszív fa autópálya három kisautóval. Főleg a kisfiúk figyelmét köti le, ahogyan a versenyautók cikázva végighaladnak a négy emeletes autópályán. Indítsd útjára az autókat az autópálya legfelső szintjéről és figyeld meg melyik autó jut a legmesszebbre!

2 éves kortól ajánljuk.

Mérete: 30 x 8,5 x 28 cm.

Szűrés

Termék státusza
Ár
130 Ft - 1 090 Ft
Fiú / Lány
Életkor

TOP termékek

Facebook

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés

a Barion-al

Apró játék

Az apró játékok között olyan fából vagy műanyagból készült játékok között válogathatsz, melyek nagy előnye, hogy kis helyen elférnek, bárhová magaddal viheted és az áruk is kedvező. Az apró játékok között találsz jojót, pörgettyűt, labdát, golyót, kulcstartót, sípot, tili-tolit, ...

 

Apró, olcsó játékok számos lehetőséget kínálnak az iskolai osztályok, óvodás csoportok és más szervezetek számára, akik karácsonyi, farsangi vagy egyéb ünnepek alkalmával szeretnének ajándékozni. Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, de segítenek a kreativitás, problémamegoldó képesség és finommotorikus készségek fejlesztésében is.

Egyik legnépszerűbb apró játék a kis kirakó, amely különböző témájú, színes puzzle-ként jelenik meg. A kis kirakók nagy előnye, hogy kis helyen elférnek, könnyen hordozhatóak és viszonylag olcsóak. Az óvodások és kisiskolások számára is alkalmasak, hiszen fejlesztik a színek, formák és számok ismeretét.

A tangram egy másik kedvelt játék, amely hagyományosan Kínából származik. Egy összetett geometriai puzzle, amely a gondolkodási képességek fejlesztésére szolgál. A tangram játékot különféle színekben és méretben lehet megvásárolni, és szintén viszonylag olcsó.

Az apró kulcstartók személyre szabott ajándékok lehetnek, hiszen különféle formájú és színű kulcstartókat lehet készíteni. Ezek a játékok a kreativitás és finommotorikus készségek fejlesztésére is jók.

A gumilabdák és üveggólyók szintén népszerű játékok, amelyeket könnyen lehet magunkkal vinni. A gumilabdák különböző méretben, formában és színben érhetők el, és használatuk segíti a koordinációs és sportos készségek fejlesztését. Az üveggólyók pedig a kézügyesség és finommotorikus készségek fejlesztésére jók.

Az apró játékok előnye az is, hogy számos ember számára megfizethetőek és szórakoztatóak. Az iskolai osztályok és óvodás csoportok számára kiváló ajándékok lehetnek, amelyek segítenek a tanulás és a szórakozás ötvözésében.