Hírek

2021.11.19 16:28

Black Friday akció 2021-ben is !!!

Vissza nem térő alkalom, az idén ismét Black Friday hetet indítunk.

Használd fel ezt a kuponkódot: BLACK2021 , hogy igénybe vehesd a 20%-os kedvezményt.

A kupon felhasználható 2021.11.19 - 2021.11.28-ig!

 

2021.07.13 9:19

Piros színű fém játék talicska, amit a gyerekek nagyon szeretnek.

Használható homokszállító eszközként, de akár játékok szállítására és tárolására is kiváló. Csodaszép dísze is a kertnek.

A mély rakodótálcába könnyű bepakolni, a széles kerekeknek köszönhetően könnyedén lehet szállítani a rakományt, a gumis fogókar pedig kényelmes, csúszásmentes használatot biztosít.

Pont olyan, mint az igazi! Indulhatnak a kalandok a kertben!

2021.07.03 9:24

A KUBB társasjátékot 2-10 játékos játszhatja, akik két csapatot alkotva egymás ellen küzdenek. Próbálj ki egy olyan társasjátékot, amit már a vikingek is játszottak! 

Kubb kapható webáruházunkban nagy és Kubb mini sakk kültéri társasjáték kivitelben is!

A Kubb-ról olvashat bővebben blog bejegyzésünkben << ITT

2021.02.13 17:35

Új babajátékok és fajátékok érkeztek!

Kérlek nézd meg újdonságainkat: https://www.kreativpuzzle.hu/fajatek-ujdonsagok

Készségfejlesztő fa babajátékok, már 1 éves kortól.

Fa autópálya

Fa autópálya: 

Igényes kivitelű, masszív fa autópálya három kisautóval. Főleg a kisfiúk figyelmét köti le, ahogyan a versenyautók cikázva végighaladnak a négy emeletes autópályán. Indítsd útjára az autókat az autópálya legfelső szintjéről és figyeld meg melyik autó jut a legmesszebbre!

2 éves kortól ajánljuk.

Mérete: 30 x 8,5 x 28 cm.

TOP termékek

Facebook

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés

a Barion-al

Társasjátékok

-A társasjátékok igazi szórakozást nyújtanak a család minden tagja számára. Társasjátékaink mindegyike jó minőségű fából készült játék. Ezek a játékok kreativitást, ügyességet, kihí­vást és nem utolsó sorban rendkí­vül jó időtöltést nyújtanak otthon, szabadtéren, vagy akár utazás közben is. A társasjáték segíti a társas viselkedési szabályok elsajátítását, a konfliktuskezelést, fejleszti a kézügyességet, az egyensúlyérzéket, a logikát, de ami talán még fontosabb: megadja a közös játék, az együtt töltött idő örömét.

A fa társasjátékok időtlen szórakozást és kihívást kínálnak a család és barátok számára egyaránt. Ezek a játékok különösen értékesek, mivel számos előnyös tulajdonságot kínálnak a fejlődő agy számára, beleértve a kreativitást, a problémamegoldó képességet, a társadalmi készségeket és a memóriát.

A fa társasjátékok sokfélesége miatt széles körben elérhetőek a játék webáruházakban. Az egyik legnépszerűbb típus a fajáték, melyet az állatok és a természet iránt érdeklődő gyerekek szeretnek. Az ilyen játékok többnyire fa elemekből állnak, és segítenek a finommotoros képességek, valamint a logikai és térbeli készségek fejlesztésében.

Egy másik népszerű fa társasjáték a kubb, melyet eredetileg Svédországban játszottak. A játék célja, hogy a csapatok a bábukat ledöntsék a másik csapat területéről. Ez a játék segít az egyensúlyi és a koordinációs képességek fejlesztésében, és remek lehetőséget kínál a csapatmunkára és a kommunikációra is.

A fa dominó szintén nagyszerű játék azok számára, akik szeretik a logikai játékokat. A dominók könnyen kezelhetőek, és remekül segítenek a számlálási és a matematikai készségek fejlesztésében is.

A sakk az egyik legrégebbi és legnépszerűbb társasjáték, amelyet a fa kiváló anyagaival is meg lehet találni. Ez a játék a problémamegoldó képességeket és a stratégiai gondolkodást fejleszti, valamint segít a memóriában és az agilis gondolkodásban is.

Összességében, a fa társasjátékok számos előnyös tulajdonsággal bírnak, és számos változatuk elérhető a különböző játék webáruházakban. Az ilyen típusú játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem hasznosak is a fejlődő agy számára. Ezért érdemes az ilyen játékokat részesíteni előnyben a műanyag alternatívákkal szemben.