Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Manó röptető - Ügyességi társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Manó röptető - Ügyességi társasjáték
5 400 Ft

Egy nagyon mókás fajáték, célja: katapultáld be a törpéket a sapkájuk szí­nével megegyezõ lyukakba. A játék egy 16 lyukból álló táblát, 4 katapult deszkát és 16 törpét tartalmaz.

A játéktábla mérete: 20 x 20 cm.  Anyaga: fa, a manók sapkája textil.Házhozszállítás GLS futárszolgálattal Szállítási díj: 1 290 Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 Ft feletti rendelés esetén!

Amennyiben munkanap 10:30-ig leadod a rendelésedet, abban az esetben a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak!


FoxPost csomagautomata Szállítási díj: 690 Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 000 Ft feletti rendelés esetén!

Szállítási idő: 2-3 munkanap. A csomag megérkezését követően 3 napig lesz elérhető az automatában.

FONTOS! A megrendelés leadásakor a mobilszámod add meg, mert erre a számra érkezik majd SMS-ben az automatát nyitó egyedi kód.  A FOXPOST automatáknál a csomag átvételekor kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Részletek

Egy nagyon mókás fajáték, célja: katapultáld be a törpéket a sapkájuk szí­nével megegyezõ lyukakba.


A játék egy 16 lyukból álló táblát, 4 katapult deszkát és 16 törpét tartalmaz. A játék minden tartozéka fa, kivéve a törpék sapkáját, melyek textilbõl készültek. Ajánlott 2-4 játékos részére.


A játék menete: Minden játékos elhelyezi az ugródeszkáját 10 cm távolságra a táblától, majd az elsõ játékos beletesz egy manót az ugródeszkán lévõ lyukba. A lukkal átellenes végére ráütve, megpróbálja belekatapultálni a manót a sapkájával megegyezõ szí­nû lyukba. Ha ez sikerül, az 10 pontot ér. Ha a manó nem a sapkájával megegyezõ szí­nû lyukban landol, az 1 pontot ér. Ha a manó a játéktáblán kí­vül ér földet, az 0 pont, de újra és újra be lehet katapultálni, mindaddig, amí­g el nem éri a célját. Célszerû felí­rni az összegyûjtött pontok számát, majd a következõ játékos folytatja...

Adatok
Gyártó
GOKI
Fiú / Lány
Fiú, Lány
Életkor
4 éves kortól
Cikkszám
HS107
Hasonló termékek