Hírek

2021.11.19 16:28

Black Friday akció 2021-ben is !!!

Vissza nem térő alkalom, az idén ismét Black Friday hetet indítunk.

Használd fel ezt a kuponkódot: BLACK2021 , hogy igénybe vehesd a 20%-os kedvezményt.

A kupon felhasználható 2021.11.19 - 2021.11.28-ig!

 

2021.07.13 9:19

Piros színű fém játék talicska, amit a gyerekek nagyon szeretnek.

Használható homokszállító eszközként, de akár játékok szállítására és tárolására is kiváló. Csodaszép dísze is a kertnek.

A mély rakodótálcába könnyű bepakolni, a széles kerekeknek köszönhetően könnyedén lehet szállítani a rakományt, a gumis fogókar pedig kényelmes, csúszásmentes használatot biztosít.

Pont olyan, mint az igazi! Indulhatnak a kalandok a kertben!

2021.07.03 9:24

A KUBB társasjátékot 2-10 játékos játszhatja, akik két csapatot alkotva egymás ellen küzdenek. Próbálj ki egy olyan társasjátékot, amit már a vikingek is játszottak! 

Kubb kapható webáruházunkban nagy és Kubb mini sakk kültéri társasjáték kivitelben is!

A Kubb-ról olvashat bővebben blog bejegyzésünkben << ITT

2021.02.13 17:35

Új babajátékok és fajátékok érkeztek!

Kérlek nézd meg újdonságainkat: https://www.kreativpuzzle.hu/fajatek-ujdonsagok

Készségfejlesztő fa babajátékok, már 1 éves kortól.

Fa autópálya

Fa autópálya: 

Igényes kivitelű, masszív fa autópálya három kisautóval. Főleg a kisfiúk figyelmét köti le, ahogyan a versenyautók cikázva végighaladnak a négy emeletes autópályán. Indítsd útjára az autókat az autópálya legfelső szintjéről és figyeld meg melyik autó jut a legmesszebbre!

2 éves kortól ajánljuk.

Mérete: 30 x 8,5 x 28 cm.

TOP termékek

Facebook

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés

a Barion-al

Blog - Kreatív játék érdekességek

Útkereső logikai fajáték, a TOP termék

2021.06.11 10:32
Útkereső logikai fajáték, a TOP termék

Szeretnénk Nektek bemutatni a legnépszerűbb fajátékunkat, az Útkereső logikai játékot. Az Útkereső egy igényes, szép kivitelű, fából készült logikai kirakós játék a német GOKI-tól.

Az útkereső játék egy igazán különleges kirakós játék.

🎲 Játszható 4 éves kortól társasjátékként, vagy akár egyedül is, sokféle lehetséges megoldással.

12 állat lakik az erdőben, akik ritkán találkoznak egymással, mert az erdei ösvények járhatatlanok. Segít az állatoknak, hogy gyakrabban meglátogathassák egymást. Építs ki erdei ösvényeket, amik összekötik őket.

A játék tartalma: 1 db fa játéktábla 9 db útvonal kirakó elem 20 db feladatkártya állatpárokkal

A fa játéktábla keretén 12 állat látható. A játéktábla közepe egy képzeletbeli erdő, ami elválasztja az állatokat egymástól. Csak úgy juthatnak el az állatok egymáshoz, ha ösvényeket alakítunk ki az erdőben. A játékot az nyeri meg, akinek elsőként sikerült kiépíteni az erdei ösvényt az állatai között. Helyezzük el az útvonal elemeket képpel felfelé fordítva az asztalon. Tegyük mellé a feladatkártyákat is lefelé fordítva. A játékot kezdheti a legfiatalabb játékos vagy kockadobással is eldönthető. A kezdő játékos húz egy feladatkártyát. A kártya azt a két állatpárt ábrázolja, amelyek között ki kell építenetek az ösvényt a játék során. Például a medvét és a nyuszit, illetve az őzikét és a malackát. A kezdő játékos elkezdi megépíteni az ösvényt a medve és a nyuszi között, elhelyez egy tetszőleges útvonal elemet a játéktáblára a medve vagy a nyuszi mellé (a két saját állata közül valamelyik mellé). A következő körökben csak a saját útvonalad mentén tehetsz le kirakó elemeket. Ezután a másik játékos is elhelyez egy tetszőleges elemet és elkezdi megépíteni az ösvényt az őzike és a malac között. Majd felváltva folytatják addig, amíg valamelyik játékos teljesen ki nem építi az útvonalat a saját állatpárja között. Ő lesz a nyertes.

Egyszemélyes játék esetén a kihúzott feladatkártyán található mindkét állatpár között ki kell építened az ösvényt. Ez sokkal bonyolultabb, mert mindig figyelned kell arra, hogy ne keresztezd a másik állatpár útját.

2 játékos esetén az teszi izgalmassá a versenyt, hogy miközben az ellenfél is a saját ösvényét építi, az útvonalak eltorlaszolhatják egymást vagy akár zsákutcába is vezethetnek.

Egyedül is szórakoztató játék, mivel mindig más és más kombinációban lehet kiépíteni az útvonalat.

Igényes, szép kivitelű, fából készült játék.

Fejleszti a logikus gondolkodást, kreativitást, térlátást, formafelismerést, kitartást, türelmet.

GOKI Útkereső logikai fajáték